Βρίσκεστε εδώ:/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρία ΔΙΑΝΘΟΣ-ΑΦΟΙ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ Ο.Ε.  ιδρύθηκε το 2001 από τους Γεωπόνους Μιχαήλ και Γεώργιο Νεοχωρίτη  με σκοπό την χονδρική πώληση σε Γεωπονικά καταστήματα, φυτώρια, garden centers, εργολάβους πρασίνου και τεχνικές εταιρίες .

Βασικά προϊόντα της εταιρείας είναι: σπόροι, φυτά, δέντρα, μοσχεύματα, τριανταφυλλιές, βολβοί λουλουδιών, πατατόσπορος, κοκκάρι, σκόρδο καθώς επίσης και φυτοχώματα, τύρφες και λοιπά εδαφικά υποστρώματα, προϊόντα θρέψης, αρδευτικά συστήματα, είδη διακόσμησης κήπου(decor) και βιολογικά σκευάσματα.

Το 2002 διεύρυνε και εξέλιξε  τις επαγγελματικές της δραστηριότητες ξεκινώντας την παράγωγη έτοιμου χλοοτάπητα στην Απολλωνία Θεσσαλονίκης σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο όντας εκ των πρωτοπόρων στην Β. Ελλάδα στην παραγωγή έτοιμου χλοοτάπητα. Έχοντας ως σύμμαχο και αρωγό την γνώση του αντικειμένου και τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό, έβαλε την σφραγίδα  της σε πάρα πολλά έργα πρασίνου ,  γήπεδα ποδοσφαίρου και έργα υποδομής, προμηθεύοντας τους συνεργάτες της με  έτοιμο χλοοτάπητα. Παράλληλα  ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια νέα προϊόντα κατάλληλα για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Η εταιρία  απαρτίζεται από πλήρως εξειδικευμένο  και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και φιλοσοφία της είναι η τήρηση των  υψηλών προδιαγραφών που έθεσε εξ αρχής και η εξεύρεση νέων προϊόντων που θα δώσει όραμα και στόχους  στους συνεργάτες της.

Ορόσημο στην εξέλιξη και καθιέρωση της εταιρίας ήταν και η παρουσία της μετά το 2011  στις γειτονικές βαλκανικές χώρες εμφανίζοντας  πλέον και εξαγωγικό προφίλ.

Πλέον με σύμμαχο τις δυνατές συνεργασίες που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους σποροπαραγωγικούς οίκους και εταιρίες ανά τον κόσμο προσπαθεί να παρέχει στους συνεργάτες της  καινοτόμα προϊόντα και νέα πρωτοποριακά είδη προσπαθώντας να ανεβάζει τον πήχη των εξελίξεων και προσδοκιών.

Dianthos catalog
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ